"Светът на златните момичета" в Арена Армеец! Живото злато на България76202743 3135802663157224 8579255782883721216 o

Голямата българска актриса Цветана Манева откри шоу-спектакъла с думите "ТЕ СА ЖИВОТО ЗЛАТО НА БЪЛГАРИЯ"!
И това е може би най-точното определение за всичко, което тези момичета и техните треньори правят!

Спектакълът "Светът на златните момичета" събра на една сцена всички настоящи национални състезателки по художествена гимнастика, малки гимнастички от клубове в София, Перник и Елин Пелин, както едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас – Depp Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, D2 и Скандау.
След Олимпиадата в Токио 2020 година такова шоу ще бъде традиция и ще посети още много градове в цяла България.
Организатори на шоуто са Българската федерация по художествена гимнастика и продуцентът Цветелин Димитров.
Капитанът на предишния ансамбъл и бронзова медалистка от Олимпийски игри в Рио – Михаела Маевска изненада публиката в залата като излезе да играе на килима заедно с ансамбъл-жени. Тя показа прекрасна състезателна форма и получи силни аплодисменти от залата,
Друго "златно момиче" - Любомира Казанова, също излезе да играе със своите възпитанички от клуб "Левски Илиана" като тя се се превърна в самата Илиана Раева с бяло трико и емблематичното съчетание на Илиана по "Лунната соната", а момичета от клуба изпълниха фрагменти от съчетания на националния ансамбъл с треньор Илиана Раева.
В шоуто се включиха ансамбъл-жени първи и втори състав, големите Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн, национален отбор-девойки индивидуално, 14 клуба по художествена гимнастика от София, Перник и Елин Пелин, както и младите надежди на българската гимнастика Вая Драганова, Лъчезара Пекова и Татяна Воложанина,
В края на спектакъла бе представена българската делегация, която ще пътува за Игрите в Токио. Илиана Раева получи подаръци от гимнастичките,а капитанът на националния отбор - жени (индивидуално) Невяна Владинова подари огромен букет от името на всички гимнастички на президента на БФХГ с думите "Госпожо Раева, това е букет от 56 рози, всяка от които символизира по една година от вашия живот! Благодарим Ви за всички и много ви обичаме!"
За Игрите в Япония страната ни има 3 от 3 възможни квоти.
Шоуто бе организирано от Българската федерация по художествена гимнастика в лицето на генералния секретар Росина Атанаасова, офис-мениджърите Гергана Йорданова и Моника Панайотова и продуцента на спектакъла Цветелин Димитров - Prime Productions и stage master- ът Любо Божилов, които направиха истински празник на художествената гимнастика. Публиката остана очарована от идеята и магнитуда на събитието, от красотата и отдадеността на всички - малки и големи гимнастички и на техните треньори и хореографи!
Последни новини ...Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2019 button
Пишете ни!
1000 оставащи символи