ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БФХГ ИЛИАНА РАЕВА ЗА ЗАВЪРШИЛОТО ДНЕС ДЪРЖАВНО ОТБОРНО ПЪРВЕНСТВО ПРИ ЖЕНИТЕ:
  


118152236 4130400420364105 7921090086872431072 o


ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БФХГ ИЛИАНА РАЕВА ЗА ЗАВЪРШИЛОТО ДНЕС ДЪРЖАВНО ОТБОРНО ПЪРВЕНСТВО ПРИ ЖЕНИТЕ:

"В днешния емоционален ден, изпълнен с много мотивация, страст и силно желание за победа, отборът на “Левски Триадица” беше безапелационен шампион! Станахме свидетели на изключителната игра на Боряна Калейн! Боряна сякаш беше на световно първенство! Артистична, завладяваща, концентрирана и смела! За толкова кратко време подготовка, тя показа силата на характера си и огромното си желание да спечели. Направи го по най-добрия начин. Изпълни килима с неповторима емоция и заряд! Наистина припомни силното си участие на световното в Баку миналата година!
Вая Драгонава поведе хорото (победното ) също с много силна и завладяваща игра. Прецизна в изпълненията си, тя се бореше като лъвица за титлата на отбора си! Браво, Вая! Показа отлична форма за краткото време тренировки.
Трета им гимнастичка, Елена Георгиева ме очарова със спокойствието си и огромния напредък. “Левски Триадица” днес дойдоха в залата, за да победят и го направиха по най-красивия, безапелационен и достоен начин!
Поздравления за целия екип на клуба!❤️
Втори стана отборът на “Левски Илиана”
Очаквано за мен, защото бях в течение на подготовката им. Катрин Тасева беше дълго време контузена и тренира от десетина дни. Затова игра само два уреда. Тръгна силно на лента, но върза възел и не смени уреда. Въпреки това последва силно изиграване на бухалки, с малки неточности. Кати още не е в необходимата форма, но тренира сериозно и скоро ще е познатата ни силна и завладяваща Катрин!
Татяна Воложанина е с много силни болки в кръста и също не тренираше пълноценно, а от два дни е на инжекции. Груба грешка на обръч, много добра топка и прекрасни бухалки. Това момиче показа изключителна сила на характера, въпреки болките и непълноценните тренировки последната седмица. Тя надскочи реалното си състояние и спортна форма.
Катрин Цонева беше истинска малка-голяма фурия. Това все още малко за възраст жени момиче подпали килима. Рядко съм виждала такава енергия по време на състезание от състезател. Трябва да продължи така да тренира и скоро ще затрудни живота на “каките”.
Честит сребърен медал на всички от клуба!
Трети и бронзовите медали спечелиха гимнастичките на “Левски”
В отсъствието на Неви и Лъчи, Рейчъл и Леонор имаха не леката задача да докажат, че и без звездите на клуба ще покажат силата му. Направиха го по най-добрия начин. Играха концентрирано и безгрешно и с лекота спечелиха бронзовите медали! Видях напредък и уверена игра и от двете.
Браво и честито на клуба!
Няма как да пропусна огромния скок в развитието на Валерия Ватова от “Тракия”! Израстнала във всяко отношение, Валерия направи заявка за близкото бъдеще. Не успя да покаже на 100% силата си, но следваща седмица ще успее!
Прекрасно впечатление оставиха и Никол Атанасова ( Левски Илиана втори отбор), Красимира Илиева ( Левски плюс), състезателките на Академик, Жанина Трашлиева ( Черноморец).
И днешното състезание беше доказателство за голямото развитие, което са направили клубовете ни! Видях стремеж от всички треньори и състезатели да се играе съвременна гимнастика, отговаряща на правилника на световната художествена гимнастика. Всички съчетания бяха направени с необходимата трудност, според възможностите на състезателките! Почти всеки клуб имаше своята звезда - “Грация”, “Етър”, “Академик”, “ Нюанс”...
Отлично ръководено състезание от главния съдия Ирина Чернева!
Поздравявам всички клубове за старанието в подготовката и успешното им участие в състезанието!
  

 


Последни новини ...

Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2021
Официален застраховател на събитието

евроинс logo
Пишете ни!
1000 оставащи символи