НЕВЯНА ВЛАДИНОВА ЗАМИНАВА ЗА БРЮКСЕЛ В ЧЕТВЪРТЪК (15.10), КЪДЕТО ЩЕ ВЗЕМЕ УЧАСТИЕ В ИНИЦИАТИВАТА "ДНИТЕ НА ЕРАЗЪМ"
2LQyuWX

НЕВЯНА ВЛАДИНОВА ЗАМИНАВА ЗА БРЮКСЕЛ В ЧЕТВЪРТЪК (15.10), КЪДЕТО ЩЕ ВЗЕМЕ УЧАСТИЕ В ИНИЦИАТИВАТА "ДНИТЕ НА ЕРАЗЪМ"

Голямата ни шампионка по художествена гимнастика Невяна Владинова заминава в четвъртък(15.10) за Брюксел, където ще вземе участие в инициативата "Дните на Еразъм", посветени на 30год от учредяването на програмата. Поредицата от събития събира спечелили проекти по нея, за се запознаят помежду си, като идеята е обмяна на опит и ноу хау в различни сфери на обществения живот и образованието.
Невяна ще присъства на тази инициатива, защото програмата вече финансира и спорт и след като се върне от Брюксел тя ще може да разкаже подробности и иновации, които е видяла на място и от първа ръка, както и да запознае всички в БФХГ с тази нова инициатива с финансирането на спорта по програмата Еразъм.
Инициативата за провеждане на „Дни на Еразъм” има за цел да отбележи огромното положително въздействие на програма „Еразъм+“ едновременно във всички държави по света, легитимни за участие в Програмата.
Целта на събитието е да представи европейските ценности, ползите от образователната мобилност, положителното въздействие на проектните резултати и значението на Програма „Еразъм+“ в рамките на тези предварително определени дни, така че да бъдат видни и достъпни за гражданите, бизнеса, медиите и отговорните лица за формирането на политиките в различни обществени сфери!
В рамките на тази инициатива Невяна Владинова ще се срещне в Брюксел и с българския посланик Пламен Бончев.
Желаем на Неви лек път и успешна работа в Брюксел, за да може наученото от нея в рамките на тази проява да окаже много ценна помощ по отношение на новата инициатива на програмата Еразъм - финансирането на спорта да бъде от огромна помощ за всички, които развиват художествената гимнастика, а и спорт въобще в това толкова трудно за целия свят време!
Nevqna Vladinova


Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2021
Официален застраховател на събитието

евроинс logo
Пишете ни!
1000 оставащи символи