ПЪРВИЯТ ОТБОР НА КЛУБ "ЛЕВСКИ ИЛИАНА" Е ОТБОРНИЯТ ШАМПИОН ПРИ ЖЕНИТЕ НА ДЪРЖАВНОТО ОТБОРНО ПЪРВЕНСТВО (индивидуално)

3 жени


ПЪРВИЯТ ОТБОР НА КЛУБ "ЛЕВСКИ ИЛИАНА" Е ОТБОРНИЯТ ШАМПИОН ПРИ ЖЕНИТЕ НА ДЪРЖАВНОТО ОТБОРНО ПЪРВЕНСТВО (индивидуално)
Първият отбор на "Левски Илиана" в състав Катрин Тасева, Татяна Воложанина и София Иванова е отборният шампион при жените за 2021г. в Държавното отборно първенство(индивидуално). Те събраха сбор от 168.075 т. и заслужено се поздравиха с титлата.
И трите гимнастички на клуба са национални състезателки, като личен треньор на Катрин Тасева и Татяна Воложанина, е Силвия Стойнева, а София Иванова работи с Белла Каратанчева отскоро, като преди това неин треньор беше Виолета Господарска от клуб "Левски Илиана".
Сребърните медали спечели първият отбор на клуб "Левски Триадица" в състав Боряна Калейн, Елена Георгиева и Христина Първанова. Те събраха сбор от 154.866т. което им донесе среброто в крайното класиране. Личен треньор на Боряна Калейн е Марияна Памукова, а на Елена Георгиева и Христина Първанова е Мирослава Батаклиева.
Бронзовите медали спечели първият отбор на клуб "Левски" в състав: Лъчезара Пекова, Леонор Божанова и Рейчъл Стоянов. Те събраха сбор от 147.475т. и се окичиха с бронзовите медали.
Лъчезара и Леонор са национални състезателки. Лъчи работи със Силвия Стойнева, Леонор с Белла Каратанчева, а треньор на Рейчъл е Валентина Симеонова от клуб "Левски".
Топ осем допълват - на 4-то място е вторият отбор на клуб "Левски Илиана", пети се класира първият отбор на клуб "Етър", Велико Търново, шести се нареди клуб "Олимпия" Бургас , седми се класира първият отбор на клуб "Тракия" Пловдив и осмицата затваря първият отбор на "Левски Плюс".
Днес се получи много интересно и оспорвано състезание и напрежението за разпределянето на медалите беше буквално от начало до край!
Поздравления за всички състезатели и треньори, както за отборът - домакин - клуб "Левски Триадица"!
Утре състезанието продължава с надпреварата при ДСВ (девойки старша възраст).
  
Златен медал във финала на бухалки, сребърен на лента и два бронзови - на обръч и топка за Боряна Калейн във финалите на Гран При Москва!+14
Европейско първенство по художествена гимнастика

euro21 logo
Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2021
Официален застраховател на събитието

евроинс logo
Пишете ни!
1000 оставащи символи