ПЪРВИЯТ ОТБОР НА КЛУБ "ЛЕВСКИ ТРИАДИЦА" Е ШАМПИОН ПРИ ДЕВОЙКИТЕ СТАРША ВЪЗРАСТ НА ДЪРЖАВНОТО ОТБОРНО ПЪРВЕНСТВО (обобщение състезанието при ДСВ, автор Юлиана Кесарова)

 DSC3257

 ПЪРВИЯТ ОТБОР НА КЛУБ "ЛЕВСКИ ТРИАДИЦА" Е ШАМПИОН ПРИ ДЕВОЙКИТЕ СТАРША ВЪЗРАСТ НА ДЪРЖАВНОТО ОТБОРНО ПЪРВЕНСТВО

(обобщение състезанието при ДСВ, автор Юлиана Кесарова)

Първият отбор на клуб "Левски Триадица" в състав Виктория Георгиева, Алина Коломиец и Жана Пенчева  е шампион при девойките старша възраст  на Държавното отборно първенство. Момичетата, с треньори Марияна Памукова  и Мирослава Батаклиева  събраха сбор от 124.000 точки и заслужено се поздравиха с шампионската титла!

Сребърните медали спечели първият отбор на клуб "Левски Илиана" в състав Емона Ценова, Моника Младенова и Яна - Мария Димитрова , които събраха сбор от 121.316 точки и се класираха на второто място.

Отборът на клуб "Левски Илиана" е с треньори Теодора Тенева, Виолета Господарска и Любомира Казанова.

Бронзовите медали спечели отборът на клуб "Авангард" в състав Никол Тодорова, Мариса Панайотова и Ивайла Горанова. Момичетата на Николай Боев събраха сбор от 113.375 , което ги нареди на трети на почетната стълбичка.

Топ осем оформят - на 4-то място - първият отбор на клуб "Левски" , на пето място се класира първият отбор на клуб "Грация" Варна, шести се класира първият отбор на клуб "Велбъжд" Кюстендил, седми се класира първият отбор на клуб "Чар ДКС" Варна и осмицата се затваря от  втория отбор на клуб  "Левски Триадица".

Общо в надпреварата участваха  33 клуба от цялата страна.

До последната група състезанието беше много интересно и напрегнато!

Поздравления за всички участнички и треньори, както и за домакините на състезанието клуб "Левски Триадица" за отличната организация, за всички съдии, които неуморно работиха от сутрин до вечер в залата! И не на последно място, благодарности на фирма "Сияна Спорт 2011 ЕООД" за отличната работа при предаването на цялото състезание на живо! 

Следващата седмица (от 16-ти до 18-ти април ще се проведе Държавното първенство "Златен обръч" (ДМВ - индивидуален многобой и финали), а Татяна Воложанина ни Ева Брезалиева ще представят България на Световната купа в Ташкент, която също е от 16-ти до 18-ти април.

Следете нашата страница, за да бъдете точно , бързо  и вярно информирани!
  
Златен медал във финала на бухалки, сребърен на лента и два бронзови - на обръч и топка за Боряна Калейн във финалите на Гран При Москва!+14
Европейско първенство по художествена гимнастика

euro21 logo
Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2021
Официален застраховател на събитието

евроинс logo
Пишете ни!
1000 оставащи символи