БФХГ благодари на Св. Св. Константин и Елена за безценната помощ като наши партньори по време на Европейското първенство във Варна.
186558407 5373824212688380 5347465784428442801 n

    БФХГ благодари на Св. Св. Константин и Елена за безценната помощ като наши партньори по време на Европейското първенство във Варна.

Уникалната обстановка, уют и атмосфера в курорта ще бъдат истински дом за официалните гости от Европейската централа по гимнастика!

Неповторимата природа, първокласно обслужване и прекрасна атмосфера, ще оставят у официалните ни гости в курорта Св. св. Константин и Елена незабравими спомени, вярваме в това!

Първият български морски курорт Св. св. Константин и Елена е дестинация, съчетаваща естествени природни богатства, термална вода с доказани лечебни свойства, здравословен морски климат, чисти плажове, съвременни СПА центрове и ексклузивни хотелски комплекси.Курортът е един от най-предпочитаните за морска СПА почивка през цялата година, където ваканцията е грижа за здравето и красотата. Предлагат се комплексни услуги за подобряване на здравето и имунитета, лечебни възстановителни програми, рехабилитация и профилактика, СПА и уелнес активности.

Ресторантите в курорта са места, които разкриват вдъхновяващият свят на кулинарните преживявания и хармонично допълват облика на курорта. Там има възможност да се опитат както авторски специалитети, така и местни рецепти.

Научете повече на: http://www.visitstconstantine.bg/ 
 

  
     
Европейско първенство по художествена гимнастика

euro21 logo
Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2021
Официален застраховател на събитието

евроинс logo
Пишете ни!
1000 оставащи символи