ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ДАРА МАЛИНОВА - ЧЛЕН НА НАЦИОНАЛЕН ОТБОР (ДЕВОЙКИ) ИНДИВИДУАЛНО, ГИМНАСТИЧКА НА КЛУБ "СОФИЯ СПОРТ" изтеглен файл

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ДАРА МАЛИНОВА - ЧЛЕН НА НАЦИОНАЛЕН ОТБОР (ДЕВОЙКИ) ИНДИВИДУАЛНО, ГИМНАСТИЧКА НА КЛУБ "СОФИЯ СПОРТ"Дара Малинова е родена на 27 февруари 2009 година в София.
На 5 годишна възраст стъпва за първи път в залата по художествена гимнастика. До 7 годишна ходи по 1-2 пъти в седмицата в залата на ЦСКА. На 7 години я поема Силвия Стойнева в клуб "Левски" където остава още 2 години.

През 2018 година Криси Шикерова създава клуб "София спорт, където Дара последва своята треньорка Божидара Рачева, която е нейна треньорка до влизането и в Националния отбор.
Дара е бронзов медалист на държавното първенство за деца в многобой и златен на обръч. Също така печели шампионска титла в отборното първенство
През 2021 год Дара става вицешампион с отбора на "София спорт" в отборното държавно първенство.
В многобоя на държавното първенство "Златен обръч" Дара Малинова печели шампионската титла. Става първа на обръч, втора на топка, трета на лента и четвърта на бухалки.

Дара печели и квалификацията за попадане в категория Елит.
На държавното първенство категория Елит през тази година, Дара Малинова се класира втора в многобоя, първа на бухалки и лента и трета на топка и обръч.
През годините Дара Малинова има много призови места на турнири както в България, така и в чужбина.
Тя е много трудолюбив, талантлив и дисциплиниран състезател и ако продължава да работи със същото старание и ентусиазъм ще сбъдне и най-големите си мечти като гимнастичка.


Световна купа по художествена гимнастика
31 март - 2 април, 2023 г.

banner 2023wc

Официален застраховател на събитието

Logo 25 years MEuro last Odobreno
SportenKalendarLogo
Пишете ни!
1000 оставащи символи