Благодарствено писмо до г-жа Илиана Раева - председател на БФХГ от Министерството на младежта и спорта ..... 
244420474 6095866363817491 2967197908627339942 n
Благодарствено писмо до г-жа Илиана Раева - председател на БФХГ от Министерството на младежта и спорта.....PEПУБЛИКА БЪЛГАРИЯМинистерство на младежта и спортаДОГ-ЖА ИЛИАНА РАЕВАПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКАУВАЖАЕМА ГОСПОЖО РАЕВА,


На 30 септември 2021 г. приключи седмото издание на инициативата Европейска седмица на спорта, която се проведе едновременно в 42 държави в Европа и тази година достигна до над 70 млн. души. В периода Министерството на младежта и спорта, в качеството си на национален координатор успя да реализира множество събития, които целят да насърчават ежедневного спортуване като средство за изграждане на здравословни навици и личностно развитие.
В тази връзка, от името на Министерството на младежта и спорта бих желала да изкажа своята благодарност и поздравления към Вас, прекрасните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика и Боряна Калейн. Те, не само, зарадваха целия български народ с успехите си от Олимпийските игри Токио 2020, но и за пореден път подкрепиха инициативата Европейска седмица на спорта като посланици на физическата активност и здравословния начин на живот. Отправям своята благодарност и към клубовете, взели участие в програмата на инициативата - Нюанс - НСА", "Левски-Триадица“, „Левски“, "Феникс", които допринесоха за богатата и красива програма по време на Официалното откриване на Европейската седмица на спорта и Нощта на спорта.
Възможността да си сътрудничим отново, отличната координация и организация допринесоха за това мотото ни тази година Време е да бъдеш активен отново, нищо не може да те спре" да достигне до повече хора и да работим заедно за развитието на спорта в България.
Надявам се и в бъдеще Министерството на младежта и спорта да може да разчита на Вашето съдействие и партньорство при организирането и провеждането в България на различни европейски инициативи, свързани с развитието и популяризирането на спорта.

С уважение,
ТАНЯ АНДРЕЕВА - ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА

  Пишете ни!
1000 оставащи символи