Screenshot 20

  МУЗИКАЛНИЯ СЪПРОВОД В НОВИТЕ СЪЧЕТАНИЯ НА СТИЛИЯНА НИКОЛОВА
Продължаваме да ви запознаваме с новата музика на нашите национални състезателки.
Днес е ред на Стилияна Николова. Stiliana Nikolova
ОБРЪЧ - “Вярвам в чудеса” (Hassan & Ibrahim)
Вярвам в чудеса (feat. Hassan & Ibrahim) · Krisia Todorova · Ku-Ku Band · Slavi Trifonov
Released on: 2017-01-01
Composer: E. Dimitrov
Composer: G. Milchev
Lyricist: I. Vulchev
Composer: S. Trifonov
Music Publisher: KVZ Music Publishing
Музиката е лирична, а идеята на треньорския щаб и на самата Стили е да наблегнат на силата на младите таланти, каквато е самата Стилияна и двете момчета - пианистите Хасан и Ибрахим.
Тази музика дава възможност на Стилияна да акцентира върху работата както с уред, така и с тяло. По-бавната мелодия тук вади на преден план плавните и красиви движения и преходи от елемент в елемент и прави композицията наистина завършена.
You Tube 👉 https://www.youtube.com/watch?v=Vv6ebv0Opkc
ТОПКА - “Beaty Never Lies” Автор: Vladimir Graić, Charlie Mason
Изпълнител: Bajana Stamenov
Beauty Never Lies беше сръбското участие на конкурса за песен на Евровизия 2015 във Виена в изпълнение на Божана Стаменов . Това беше завръщането на Сърбия в състезанието след година отсъствие.
Музиката е ритмична и бърза, което много подхожда на темперамента на Стилияна, тя жонглира с топката с много настроение и изключителната техника, която тя показва, трудните елементи - всичко изглежда като че ли е постигнато с лекота и на един дъх.
Стили играе с много настроение и артистичност това съчетание и пресъздава музиката по типичния за нея начин - във вихрено темпо, настроение и усмивка.
You Tube 👉 https://www.youtube.com/watch?v=c40kVKIoPvE
БУХАЛКИ - “Maniac” (Prime Orchestra cover)
Автор: Michael Sambello & Dennis Matkosky
Изпълнител: Prime Orchestra
Една прекрасна кавър версия на емблематичната песен от филма - ''Флашданс"
Песента "Maniac"на Майкъл Сембело и Денис Маткоски, която стана основна тема на филма "Flashdance", получи две престижни номинации: за Оскар за най-добра песен на филм и за Златен глобус за най-добра песен. Интересното е, че композицията попада в саундтрака на „Flashdance“ случайно. Съпругата на Майкъл погрешка го записва на касета, изпратена до продуцентите в Paramount Pictures. Песента се харесва на Фил Рамон, който подбира музиката за филма. По негова молба авторите пренаписват текста, тъй като първоначално Маткоские бил вдъхновен да напише песента, след като гледа трилъра „Маниак“за сериен убиец в Ню Йорк. След излизането на лентата "Flashdance", песента се превърна в истински хит, изкачи се до първата позиция на Billboard Hot 100 и се задържа на върха на класацията в продължение на две седмици.
Музиката е истински хит, емблематично танцувално парче, много познато и любимо на публиката, а Стилияна играе бухалките във вихрено темпо, с много майсторство и неповторимо присъствие на килима.
Това съчетание от любима музика и виртуална игра на килима вдига залите и именно това е истинската художествена гимнастика, любима на толкова много хора по света!
You Tube 👉 https://www.youtube.com/watch?v=M9y5Gv4JY_Q
ЛЕНТА- “Les Yeux Noirs” (Dark Eyes) cover
Автор: Django Reinhardt
Извпълнител: Polmamoose ft. The Vignes Rooftop Revival
CREDITS
Lead Vocals: Nataly Dawn
Accordion: Jack Conte
Guitar: John Schroeder
Drums: Ben Rose
Upright Bass: Ellie Athayde
Second guitar/Banjo/Trumpet: Erik Miron
Harmonica: Ross Garren
Engineer: Caleb Parker
Assistant Engineer: Jason Clark
Mixing/Mastering: Caleb Parke
Producer: John Schroeder
"Les Yeux Noirs" е името на френска група, съчетаваща елементи от джаз мануш и цигански романс , идиш и клезмер и модерен джаз.
Песента, на която Стилияна играе своята композиция на лента е кавър, изпълнен от тази френска група на руския цигански романс "Очи черные".
Музиката на това изпълнение, смяната на ритъма, дава възможност на Стилияна да разгърне таланта си и да даде всичко, което може на килима. Да съчетае прекрасната музика в нежен танц с лента.
Това изпълнение на Стилияна е истинска наслада за публиката, то съчетава в едно цяло всички компоненти на любимия ни спорт - танц, музика, грация, виртуозна игра с уред и тяло!
You Tube 👉 https://www.youtube.com/watch?v=gfiqW1WaGbw
Текст: Юлиана Кесарова Yuliana Kesarova и Стоил Миланов Stoil Milanov Tony
Фото: Анна Недкова Anna Nedkova
Logo 19GAGF2024 fbgr
SportenKalendarLogo
231x162 Samsung Gymnastics 2024 transparent
Пишете ни!
1000 оставащи символи