20-годишен юбилей чества Спортен клуб по художествена гимнастика "Тракия" - Пловдив. Ръководството на Българската федерация по художествена гимнастика  и лично председеателят на федерацията г- жа Илиана Раева честитят  юбилея на всички настощи и бивши гимнастички и треньорки на клуба като им желае много здраве , успехи и куп медали.

Клубът организира юбилейно тържество, на което официални гости на празника ще бъдат председателят на БФХГ Илиана Раева, треньорите на националните отбори по художествена гимнастика - жени и девойки, официални лица и дългогодишни треньори на клуба от неговото основаване през 1993-та година до сега.

За двете десетилетия от съществуването си гимнастичките на СКХГ "Тракия" Пловдив са извоювали множество отличия от световни и европейски първенства, световни купи, международни и вътрешни турнири. През клуба са преминали повече от 3000 деца.

Само за 2013-та година състезателите на СКХГ "Тракия" Пловдив са спечелили общо 55 медала от различни турнири. Ръководството клуба е изключително гордо с успехите на националката от ансамбъла девойки Александра Митрович, която спечели бронзов медал от Европейското първенство многобой във Виена.
Тържеството започва в 17.30 часа в зала "Чайка" на стадион Пловдив.

Пишете ни!
1000 оставащи символи