1. Изберете ...
  2. ИНФОРМАЦИЯ
  3. НОВИНИ
  4. ИСТОРИЯ
  5. ГАЛЕРИЯ

РИТМИКА
гр. София 1000
Ж.К. ”Манастирски  ливади”
к-с „Жоди”, бл. 5, ет. 6,ап. 15
e-mail: martina_sushi@abv.bgКлубът е основан през 2006г. в гр. София от Европейската шампионка Елизабет Колева. Към днешна дата в него тренират над 50 деца от различни възрастови групи.
В СК „Ритмика” работят четири треньора и един хореограф:  
 
Елизабет Колева – президент, основател и треньор в клуба. Бивша състезателка и треньорка в клуб „Славия” и клуб „Левски”. Европейска шампионка за девойки (1987г.), Европейска шампионка за жени (1988г.), Вицесветовна шампионка за жени (1988г.).

Мирела Коева – треньор в клуба. Бивша състезателка на клуб „Левски” и „Левски-Триадица”. Член на националния отбор - индивидуално за девойки (1998-2001г.). С множество титли и отличия от републикански и международни турнири.
Образование: Национална спортна академия „Васил Левски”, специалност - художествена гимнастика

Надежда Ангелова – треньор в клуба, бивша състезателка на клуб „Академик”. Член на националния отбор-ансамбъл за девойки (1996-1997г.), 4-то място на Европейско първенство (1997г.). Член на националния отбор жени (1998-2001г.). С множество титли и отличия от републикански и международни турнири.
Образование: Национална спортна академия „Васил Левски”, специалност – художествена гимнастика и спортна психология, магистър.

Джулия Георгиева – треньор в клуба, бивша състезателка на клуб „Левски-Триадица”. Член на националния отбор-ансамбъл за девойки (2007г.). Студентка в Национална спортна академия „Васил Левски”.

Диана Новева – хореограф в клуба.

Главната цел на СК „Ритмика” е развиването на масов спорт и спорт в свободното време. Въпреки това от 2006г. клубът има участия в многобройни Държавни турнири и първенства „А” и „Б” категория, във възрастите „Деца” и „Девойки”, а от 2010г., клубът има състезателки и във възраст „Жени”.

Тренировките в СК „Ритмика” се провеждат всеки ден от понеделник до събота, във физкултурния салон на 5-то ОУ „Иван Вазов”, кв. „Павлово”, както и в СК „Триадица” – кв. „Гоце Делчев”, ул. „Боянски водопад”. От 2012г. клуб „Ритмика”  провежда тренировки и в читалище „Христо Ботев”, Божурище.
View the embedded image gallery online at:
https://fbgr.org/ritmika#sigProId690053dde9
Пишете ни!
1000 оставащи символи